Am fost la primul meci de rugby

După ce am primit o invitaţie de la Chinezu pentru a veni în Tribuna 2.0, mi-am zis că nu am cum să ratez ocazia. Am încercat să ajung marţi la un meci, însă câteva mici ghinioane m-au împiedicat. Aseară însă am reuşit, am ajuns la ultimul meci din cupă. Numai bine că a fost unul cu echipa României, ba mai mult a fost şi meciul decisiv al Cupei.

M-am bucurat că ai noştri au câştigat la finalul unui meci foarte fain. Finalul cel puţin a fost foarte spectaculos; cred că mi-a plăcut şi pentru că a fost singura ocazie când am văzut şi o fază a meciului de-aproape ;))

Mi-a plăcut mult şi cu siguranţă o să îmi fac timp pentru să mai merg la meciuri de rugby.

Că tot discutam aseară de cât de dur/bărbătesc este sportul, vă las cu un extras de pe site-ul federaţie:

La finalul turneului IRB Nations Cup incheiat cu victoria Romaniei in fata Emerging Italy, cinci jucatori ai echipei nationale au ajuns la spital in urma unor accidentari.

Catalin Fercu – TCC acut inchis cu PC (pierdere de constienta). Traiect de fractura versant temporal articulatie tempo-mandibulara dreapta (sportivul a suferit o comotie severa la sfarsitul primei reprize si a fost transportat de urgenta la spitalul Elias).

Madalin Lemnaru – fractura sternala fara deplasare (evidentiata radiologic). Contuzie faciala forte cu hematom important palpebral stang (sportivul a suferit o accidentare importanta la finalul reprizei secunde si este in acest moment sub observatie medicala la spitalul Elias).

Viorel Lucaci – TCC acut deschis fara PC. Plaga delabranta regiune parietala stanga (sportivul a fost tratat in serviciul de NCH a spitalului Elias).

Otar Turashvili – elongatie muschi gastrocnemian drept (intindere la gamba dreapta, necesita ecografie musculara si tratament de recuperare specifica).

Flavius Dobre – entorsa genunchi drept cu intindere ligament colateral intern. Suspiciune leziune completa ligament incrucisat anterior (sportivul este imobilizat in orteza fixa in acest moment si va efectua un examen RMN in saptamana urmatoare pentru precizare de diagnostic).

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.