Am devenit ambasador Renault al valorilor olimpice

Marţi seară am fost invitat la Gala Renault de Premiere a Sportivilor Români Medaliați la Jocurile Olimpice de Vară Londra 2012, în calitate de ambasador Renault al valorilor olimpice. În cadrul evenimentului, fiecare dintre sportivii care au urcat pe podium la Olimpiadă au primit cheile de la autoturismul oferit ca premiu de către Renault România, Sponsor Principal al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR).

Premiile oferite de Renault România au fost următoarele:
2 Renault Latitude pentru medaliile de aur obţinute de Sandra Izbasa (gimnastică – sărituri) şi Alin Moldoveanu (tir – puşcă aer comprimat 10 m);
4 Renault Mégane în ediţia limitată Megane Olympic special creată pentru celebrarea Olimpiadei pentru medaliile individuale de argint obţinute de Cătălina Ponor (gimnastică-sol), Alina Dumitru (judo – categoria 48 kg), Corina Caprioriu (judo – categoria 57 kg), Roxana Cocoş (haltere – categoria 69 kg).
10 Renault Twingo pentru medaliile de argint obţinute de echipa de sabie reprezentată de Rareş Dumitrescu, Alexandru Siriteanu, Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu precum şi pentru medaliile de bronz obţinute de Razvan Martin (haltere – 69 kg) şi de echipa de gimnastică feminină (Diana Bulimar, Diana Chelaru, Larisa Iordache, Sandra Izbasa, Cătălina Ponor).

După momentul festiv dedicat sportivilor au fost prezentaţi cei 100 de ambasadori ai valorilor olimpice pe care Renault i-a identificat în cadrul campaniei naţionale “Renault căuta 100 de ambasadori ai valorilor olimpice!”.

Prin această campanie, Renault şi-a propus ca, pe lingă susţinerea participării delegaţiei Române la Jocurile Olimpice de la Londra şi premierea medaliaţilor, să ducă mai departe spiritul olimpic. La final am fost premiaţi cu un album foto cu pozele tuturor sportivilor din delegaţia României cu autografele fiecăruia.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.