Alerg descult pentru o sansa

Anul trecut de ziua mea faceam un anunt mai timid pentru o mica actiune caritabila: “ALERG PENTRU DONATII”, era pentru maratonul de la Berlin. Nu a fost reusita actiunea ( cat priveste suma stransa ), insa mie mi-a placut sa fac asta si sunt recunoscator celor care au donat.

Anul asta m-am implicat intr-o actiune a clubului “Ro Club Maraton” care incearca sa stranga 37.000 euro cu scopul achizitionarii unui echipament medical unic in Romania pentru Spitalul de urgenta pentru copii Marie Curie. Actiune care se numeste “42 pentru o sansa“.
Una din sursele de venit a proiectului sunt sponsorizarea de catre companii prin achizitia de tricouri branduite cu logo-ul lor care vor fi purtate de alergatori in cadrul Maratonului International Bucuresti pe 17 octombrie.

Cum actiunea asta este la un alt nivel am decis ca si apelul meu pentru sprijin trebuie sa fie pe masura, asa ca am schimbat mesajul in “Alerg descult pentru o sansa“. Pe scurt ideea e asa: eu o sa alerg la maraton, adica 4 ture de ~10km, ultima tura o voi alerga descult cu tricoul primei firme care cumpara 3 tricouri sau mai mult in cadrul campanie “42 pentru o sansa“.

Pt firme: eu zic ca o sa intorc cateva priviri ( eu o sa ma gandesc ca se uita la gambele mele sexy ) otusi, vreau sa atrag in primul rand atentia la mesajul campaniei si, implicit, la logo-ul sponsorului 😉

Acum, pentru ca prevad multe intrebari legate de gestul meu, o sa anticipez unele si ofer raspunsurile deja:
– Nu, nu am inebunit
– nu traversez nici macar o criza prematura a varstei
– imi asum unele riscuri stiind ca pe traseu e posibil sa fie sticle, pietricele. Asa ca, in cel mai rau caz, o sa alerg cu o matura
– si, evident, stiu cat de lungi sunt 10 km. Distanta nu e mai scurta daca alerg descult

Pentru restul folositi formularul de comentariu 😉