Vrei spatiu gratuit pe internet de 1TB ?

Suna promitator nu ? si nu este la misto … chiar e pe bune.

De multe ori am patit ca am cautat un loc in care sa imi salvez imaginile, sau muzica pe un server pe internet de pe care sa dau apoi share ca sa poata fi downloadat si de alti. Intradevar exista anumite servicii, insa ele sunt ori specializate numai pe poze de exemplu cum e flickr sau iti ofera gratuit doar cativa mega. Ca sa nu mai vorbim daca vrei sa faci share la un film, mai mare de 10 minute ( asta petru cei care o sa zica Youtube ).

Nu prea aveam o solutie, asta pana ieri cand am gasit via chris pirillo site-ul oosah.com

Acest site iti permite sa salvezi aproape orice fel de poze, video sau audio files in contul tau gratuit de 1TB pe care apoi poti sa dai share sa fie vizionat de alti. Fisierele pot fi setate atat public cat si privat, insa in ambele cazuri fisierele au protetie la download direct, vizitatorii putand doar vedea continutul postat de tine.

Inca un lucru misto la acest serviciu este ca se poate conecta cu alte servicii online. Momentat sunt suportate 4 servicii mari: Facebook, Flickr, Youtube si picasa. Am inteles ca urmeaza sa introduca si suport pentru myspace cat de curand. Ceea ce e super, putand astfel sa uploadezi poze catre aceste servicii dintr-un singur loc.

Deasemenea site-ul mai are suport pentru iphone asa ca norocosii care dispun de aceas gadget au o interfata optimizata pentru iphone de unde pot viziona/edita/uploada continut in contul lor.

Iar daca esti un gamer inrait, baietii s-au gandit si la tine, asa ca au creat o aplicatie pentru desktop care in momentul in care apesi tasta print screen uploadeaza in mod automat un screenshoot in contul tau. Asa ca nu mai trebuie sa intrerupi jocul, dai ALT+TAB, salvezi dintr-un editor de imagine … totul se face automat si rapid ca sa te poti lauda cu ultimele cuceriri si victorii din gaming.

Per total cred ca acesta este un serviciu super pentru content, insa nu mi-as pune fisierele numai aici deoarece ca orice serviciu, e posibil la un moment dat sa se inchida ( mai ales fiind in faza beta ). Insa cred ca asta e viitorul, spatiu pe internet va devenii gratuit.

Created at Oosah.com

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.