O idee creativa pentru suport de bicicleta in apartament

Cred că mai toţi velocetăţenii pedepsiţi de soartă să locuiască într-un apartament au la un anumit moment dat probleme cu depozitarea bicicletei. Chiar dacă unii sunt mai norocoşi cu un apartament mai mare şi la început bicicleta nu deranjează, după un timp virusul velociped avansează şi te trezeşti într-o dimineaţă cu o bicicletă de oraş, una de MTB, o cursieră de antrenament, una de curse şi doamne fereşte (ajută!) să se contamineze şi soţia/partenera că deja ai o problemă serioasă şi vă trebuie un garaj.
Dacă eşti totuşi la stadiul incipient cu una-două biciclete, mai jos găseşti o idee creativă pentru stocarea bicicletei în casă, dar nu într-un ungher întunecat, ci la loc de cinste aşa cum merită prietena ta pe două roti.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

5 Comments

  1. Buna.Am ramas placut impresionata de ideia ta cu bicicleta.As vrea sa-i pun si eu pe perete bicicleta fiului meu.Poti sa-mi faci tu doar sist de prindere in perete( fara baza de roti),contra cost.O zi buna.

    • Buna Gabriela,

      Din pacate nu te pot ajuta. Ideea este doar preluata de undeva dar eu nu am realizat-o.
      Poti insa sa apelezi la orice mester priceput care dupa poza cred ca poate sa isi de-a seama ce presupune si cum se construieste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.