Ne-am înscris la Carpathian Adventure 2011

Gata este oficial, echipa Bikers Team va fi prezentă la Carpathian Adventure 2011. Se anunţă foarte interesantă competiţia de anul acesta, atât datorită locaţiei (Mti Apuseni), dar şi pentru că anul acesta va fi o singură categorie.
În plus există zvonuri că se vor întoarce o parte din echipele veterane aşa că va fi o fugareala pe cinste ;)).

Sa ne tineti pumnii !!.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

5 Comments

  • Multumim @0bcf571754fbfd2ab0fb091bc7556080:disqus. Pai e si normal avand in vedere ca jumate din competitie este alergare si la ce mare e Ro Club Maraton :D.

 1. De ce va e frica Gabi de veterani, de echipe cu membrii de 35-45 ani?…
  Cei drept si eu am auzit si zvonuri ca ar participa mai multe echipe de old boys; anul trecut in afara de Grind au cam lipsit….au boicotat CA fara sa se vorbeasca intre ele deoarece taxa e mult prea mare fata de ce ofera organizatorii si nivelul competitiei a scazut in ultimii ani…totul a devenit prea comercial; au scazut km la trekking si la bicicleta(anul trecut au cerut participantii mai multi km la bicicleta si de aceea au avut 2 probe) si dificultatea treseului. Pt mine de referinta ramane editia din retezat din 2007: 90 km trekking, diferente f. mari de altitudine, 120 km bike, au fost mai multe probe, 50 echipe amatori+avansati, participare internationala. 2 nopti, ploaie torentiala, ceata. Aveai unde sa recuperezi.
  Anul acesta cu siguranta or sa participe 3-4 echipe de “mamutzi”. Li s-a facut dor de CA si de aceea revin.
  Oricum imi place echipa voastra, e de podium. Daca nu va rataciti prea mult si nu aveti probleme tehnice va vad acolo in fatza. Depinde doar de voi pe ce loc terminati.
  Se pare ca o sa ne vedem la start si pe traseu. Noi avem fata, pe Dantza de 37 ani, Florin are 43 si restul pe la 34 ani. Daca or sa fie doar 60 km de trekking si 90 de bike sunteti avantajati voi ‘”maratoneii”; puteti sa terminati totul in mai putin de 48 ore si cum se da startul la ora 13.30 daca alergati la trekking castigati timp bun si nu va prinde a doua noapte pe traseu. Daca prindeti si a doua noapte atunci va “mananca” veteranii. In a doua noapte datorita oboselii apar greseli de orientare, de strategie, apar accidentarile. Ei nu merg pe viteza ci pe constanta si au experienta la genul asta de concursuri. Cei de la Grind exceleaza.
    Spor la antrenamente.
                                          Lucian
                                                                                            @solomongaby:disqus 

  • @4da00443c7f4d4f6fe0516d4f5726481:disqus Pai tocmai ai expus de ce avem teama de veterani ;)).
   Cred ca aspecte foarte important al acestui concurs sunt o echipa sudata, orientarea si strategia de concurs, lucruri la care cu siguranta echipele cu experienta exceleaza mult mai bine ca noi.
   Sunt deacord ca CA are o taxa mult prea mare pentru ce ofera, din pacate inca nu prea exista alte concursuri de genul aceasta in Romania asa ca noi cei care am descoperit mai tarziu acest sport inca ne mai dorim sa mergem la CA. Am observat totusi anul asta doua concursuri de adventure in Romania, poate de la anul vor prinde mai mult si concurenta va duce la niste taxe mai acceptabile.
   Multumim pentru laude si incurajare. 
   Ne vedem la start si sper sa avem cu toti o cursa frumoasa.

  • Hehehe…se pare, pentru cine nu stie, ca revine OZON-ul:) Si din cate am auzit, si voi aveti o componenta un pic schimbata;) in sensul ca in locul lui Cata, vine un, cum ai zis tu?;) “maratoneu”;) Sa zicem cine e?;) Bafta Ozon:) Bafta BikersTeam…sa-i mancati:d pe toti:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.