Invitatie la Serata alergatorului – editia 1

Există viața după cursă? Răspunsul nostru este: Da. Însă, evident, viața aceasta are legătură tot cu antrenamentul, chiar dacă la nivel de discuție, tot cu competiția sau cu poveștile alergării, rememorate de data aceasta prin intermediul imaginilor și al sunetelor.

Lansăm așadar un alt gen de provocare și vă invităm la Serata alergătorului. Vrem să fie o întîlnire informală și reconfortantă a pasionaților de alergare care au însă și preocupări intelectuale sau artistice. Vom discuta, comenta și povesti despre alergare. Vom privi fotografii sau filme despre alergare.

Pentru început am dori să vă invităm la film. Marți 1 martie* sunteți așteptați așadar la Verde Cafe din București (str Domnița Ruxandra nr 15) pentru a viziona o producție despre alergare.
Aveți mai jos trailerele a trei filme, dintre care – pe baza votului pe care sunteți rugați să îl exprimați – vom alege pe primul care urmează să fie proiectat.

1. Indulgence:

2. Without limits:

3. Saint Ralph:

Cum spațiul avut la dispoziție este limitat vom accepta doar primele 20 de persoane care confirmă ferm prezența completand formularul de aici

Mai multe detalii despre locul de întîlnire la www.verdecafe.ro

* Da, știm, e 1 martie… Însă acesta nu e un motiv să veniți singuri. Și de ce marțea? Pentru a arăta că această zi nu are doar trei ceasuri rele.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

7 Comments

  1. sunt eu un pic obosit si nu reusesc sa vad unde scrie, sau chiar nu este trecuta ora la care incepe serata de marti 1 martie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.