Impresii Ciclopromenada nocturna 2

Dupa cum anuntasem aici ma hotaresem sa particip la a doua ciclopromenada nocturna, dupa ce am ratat prima iesire. Asa ca am plecat pe la un 12 si ceva de acasa insotit de colegul Costi ( am reusit sa mai recrutez un om 😛 ) spre locul de intalnire de pe strada franceza.

Pe masura ce ne apropiam de locatie, am inceput sa vedem din ce in ce mai multi biciclisti, semn ca urma sa fie ceva lume. Dupa ce balaurim un pic pe stradutele din centru vechi, reusim intr-un final sa ajungem la cafeneaua cu pricina unde erau deja adunati un grup de biciclisti.

ciclopromenda nocturna 2

La ora stabilita incepem usor drumul catre piata presei libere. A fost super misto sa vezi ditamai plutonul de biciclisti cucerind prima banda si mergand in pluton spre uimirea celor din jur. Incet insa grupul s-a cam subtiat si a inceput sa fie un sir lung de biciclete care traversau centrul spre herastrau, “Mai sunteti multi ba ?” striga la un moment dat unul dintre soferii care se chinuiau sa faca stanga intersectand “coloana” de biciclete. Pai suntem si inca nu toti :-P, asta cred ca e unul din lucrurile benefice ale acestor intalniri, ca atrage atentia oamenilor asupra numarului de persoane care aleg 2 roti ecologice in locul la 4.

In apropiere de hereastrau grupul se cam sparge si unii o iau mai repede spre piata presei libere. Aici ne reunim cu totii iar, si dupa un mic speach din partea organizatorului George Hari o luam inapoi spre unirii.
Plecarea a fost un pic cam aiurea, fiecare alegand pe unde doreste sa mearga ceea ce a creat un pic de confuzie.

Din pacate eu am luat-o cu un grup mai in fata si nu ne-am oprit decat la unirii, si nu stiam ca trebuia sa ne oprim la universitate 🙁 pentru barfa de dupa :(.

Per total a fost frumos, si pentru urmatoarea intalnire ar fi si mai frumos daca:
– am incepe pe la 2-3 … eu zic ca e mai liber un pic … nu sunt asa multe masini
– am pastra cat de cat un pluton constant, sau poate sa facem 2-3 grupuri de oameni in functie de cutia de viteze 😛
– ar exista un traseu mai bine promovat … e buna ideea lui Radu cu pliante la intalnire cu traseul

Pe data viitoare.

Poze gasiti aici :
BikePress
Radu Panciuc

Video:

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.