DHL Carpathian Marathon revine pe 18 iunie 2022

Anul acesta pare că se animă calendarul de sport și mișcare. Revin multe din evenimentele cu tradiție. DHL Carpathian Marathon, dă startul înscrierilor pentru cea de-a 11-a ediție şi vă aşteaptă la linia de start din Cheile Grădiștei Fundata. Dacă răspunzi prezent și faci înscrierea până pe 10 martie, prinzi prima taxa, de 110 lei.

Curse şi distanţe

Probele pregătite pentru alergători sunt:

  • Maraton (42km, 2000 m diferență de nivel);
  • Semimaraton (21km, 1000 m diferență de nivel);
  • Ștafetă (în echipe de 3 sau de 6 persoane, 290 m diferență de nivel pentru fiecare tură de 7 km);
  • Crosul Copiilor (pe distanțe de 250 m, 500 m sau de 1 km, în funcție de vârstă).

DHL Carpathian Marathon powered by MPG continuă și în 2022 să susțină mișcarea și sportul în rândul copiilor și adolescenților, de aceea le oferă acestora oportunitatea să se înscrie gratuit la competiție! Astfel, participanții sub 18 ani pot opta pentru proba de Semimaraton, Ștafetă sau Crosul Copiilor. Vârsta minimă pentru înregistrarea în cursele disponibile este de 14 ani pentru Ștafetă și 16 ani pentru Semimaraton. Crosul Copiilor e dedicat participanților cu vârsta cuprinsă între 5 și 13 ani.

Comitetul Național Paralimpic – Cauză DHL Carpathian Marathon

DHL Carpathian continuă tradiția și sprijină și în 2022 Comitetul Național Paralimpic, către care vor fi direcționați banii strânși din taxele de participare. Fondurile strânse îi ajută pe sportivii paralimpici să se pregătească și să performeze în competiții naționale și internaționale. 

Iar dacă spui prezent, vei avea şansa să interacționezi cu sportivii paralimpici, le poţi afla obiectivele și planurile de viitor și, mai mult decât atât, vei putea să îţi testezi abilităţile sportive împreună cu ei la Ziua Sportului Paralimpic.

Toate detaliile despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro și în Social Media, pe pagina Facebook DHL Maraton.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.