Dau de băut de ziua mea!

Când m-am întors din Bulgaria ne-am oprit într-un magazin unde am găsit două sticle de vin foarte faine. Să ne întelegem, când zic faine mă refer la cum aratau, că de gust sau producător nu aş stii sa le aleg. Ei bine vreau să împart una din sticlele de mai jos cu voi.

20131106_160145

Sticla din stânga este un Rose Cabernet Sauvignon & Syrah 2012, cea din dreapta este un Merlot Cabernet Sauvignon & Syrah & Cabernet Franc din 2010.

Ca că câştigi una din sticlele de mai sus ce trebuie să faci este să donezi pe pagina mea de la 1000 km Balkan Charity Challenge până pe 15 noiembrie:
http://1000balkan.com/en/challengers/view?hash=0e56f3a47d15527c6c3e754fcead2b6db7a3a542

În acel moment voi trage la sorţi o persoană dintre donatori care va câştiga premiul cel mare! Pentru ca eu le-am luat pentru eticheta ;)) Îi voi da posibilitatea să aleagă între cele două.

Având în vedere că susţin cauza Sangele este viaţă a Fundaţiei Star Storage, cred că premiul este în temă ;)). Poate cel care va câştiga va dona şi înainte de a consuma premiul.

Disclaimer: Profit un pic de ziua sfântului Gabriel din calendarul ortodox, chiar dacă eu sunt catolic, însă fiind pentru o cauză bună sper să nu vă supăraţi :-p

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.