Cursa Dunării Călărășene – concurs de ciclism off-road și șosea pe malul Dunării

Nu pot să nu aplaud și să laud inițiativa Consiliul Județean Călărași de a susține și promova sportul. Pe 27-28 septembrie 2014 ei vă invită să petreceți un weekend pe două roți, cu două zile de competiție într-o zonă superbă din România, la Cursa Dunării Călărășene. Evenimentul face parte din proiectul “Promovarea patrimoniului natural în zona Dunării Călărășene prin ecoturism” și este finanțat prin POP 2007-2013, beneficiarul acestuia fiind Unitatea Administrativ Teritorială – Județul Călărași.

Cursa Dunării Călărășene va fi o cursă dedicată amatorilor, dar organizată la cele mai înalte standarde conform regulilor Federației Române de Ciclism (FRC) și a Uniunii Cicliste Internaționale (UCI). De asta se vor ocupa echipa smartatletic așa că puteți fi siguri că lucrurile vor merge ca pe roate.

Cover-scrisoare-de-confirmare

Inscriere

Înscrierea la concurs este gratuită însă trebuie să vă grăbiți pentru că locurile sunt limitate. Există 90 de locuri la concursul de șosea și 180 de locuri la MTB. La eveniment se poate înscrie orice persoană cu vârsta minimă de 14 ani.
Înscrierile se fac pe site-ul smartatletic.ro, secțiunea CursaDunării.

La finish, toți participanții sunt asteptați cu medalii și câte o porție de pește, iar cei mai buni vor fi premiați. Fondul de premiere este de aproximativ 10.000 de lei și reprezintă cupe, diplome, produse și/sau echipamente sportive.

Trasee

Puteți alege unul din cele doua trasee (MTB & sosea) sau puteți să vîă înscrieți la ambele competitii.

Ziua 1 (sâmbătă, 27 septembrie) este dedicată MTB-ului, cu un traseu de aproximativ 56 km, cu start festiv din centrul orasului Calarasi și finish în același loc.

Route 2,794,167 – powered by www.bikemap.net

Ziua 2 (duminică, 28 septembrie), va asteaptă cu o cursa de 100+km pe șosea

Route 2,790,509 – powered by www.bikemap.net

Pentru ultimele noutăți legate de această competiție, accesați site-ul http://smartatletic.ro/cursadunarii și pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/CursaDunariiCalarasene

Cursa Dunării Călărășene este un eveniment organizat de smartatletic în parteneriat cu Consiliul Județean Călărași, în calitate de beneficiar al proiectului “Promovarea patrimoniului natural în zona Dunării călărășene prin ecoturism” finanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit – POP 2007-2013 și în parteneriat cu Federația Română de Ciclism și Clubul de Ciclism Călărași.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.