Conquer The Road

În aprilie Oakley împreună cu EuroSport au lansat o provocare pentru toţi fanii ciclismului pentru a celebra a 100-a ediţie a Turului Franţei: “Conquer the Road”. De pe urma evenimentului a ieşit un minidocumentar cu 4 părţi: The Ride, care urmăreşte povestea celor doi câştigători, ciclişti amatori, care au cucerit două etape emblematice din Turul Franţei alături de doi ciclişti profesionişti: Alpe-d’Huez alături de Pierre Rolland şi Mont Ventoux alături de Chris Froome. Episodul 3 cu urcarea de la Mont Ventoux ce a fost lansat astăzi se pare că i-a adus noroc lui Froome care a câştigat în urma unei căţărări extraordinare.

Fani din toată Europa au fost invitaţi pe un minisite dezvoltat de Oakley – conquertheroad.eurosport.com pentru a se înregistra şi a strânge câţi mai mulţi “kilometri” pe profilul lor.

Fericiţii câştigători care au avut parte de o căţărare alături de legendele din Turul Franţei Pierre Rolland şi Chris Froome sunt doi ciclişti amatori: Jonas Stromberg din Norvegia şi Remy Denost din Franţa.

Mai jos găsiţi trailerul filmului şi primele 3 episoade lansate până astăzi!

Trailer Conquer The Road

Trailer The Ride

Episodul 1

Episodul 2

Episodul 3

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.