Arges Spring Race – Impresii

Sambata 17 aprilie a fost varianta de primavara a concursului Arges Winter Race ( impresii aici ). Dupa aventura de atunci m-am inscris destul de repede, fara sa stau prea mult pe ganduri. Asa ca am avut numarul de concurs 2 😀 ( Sergiu Buciuc a avut #1 ).

Sambata am plecat de dimineata din Bucuresti cu Gabriel Ursu si Alina Trofin ( ms pentru drum 😀 ), indeajuns de devreme incat sa avem timp de o tura jumate de recunoastere :D.

Lucru care chiar a prins bine, am aflat ce ne astepta. Traseul era un pic schimbat fata de cursa de iarna, dar de data asta puteai sa stai pe bicicleta :D. Un pic de noroi, dar asta nui bai asta face cursa sa fie mai misto :D.

Start-ul s-a dat cu intarziere, dar intr-un final se pleaca in cursa. Numai bine ca stiam traseul, stiam ce ma asteapta si cum sa abordez cat de cat traseul:
– fara frane la prima si a 3 coborare :))
– coborare rapida si push-bike la portiunea cu mlastina
– atentie si luat curbe cu frana de spate pe ultima coborare 😀

Acum sa nu credeti ca sunt cine stie ce expert, doar ca incercam sa fac traseul cat mai repede si sa nu ma depaseasca cu mai mult de o tura baietii de podium ( care au trecut pe langa mine ca trenul ;)) )

Mi-a placut mult traseul, mai ales ultima coborare :D, pacat ca pe tura 2 si 3 era cam aglomerat traseul. Insa trebuie sa mentionez ca toata lumea mi s-a parut fair-play si nu am avut probleme cand am vrut sa depasesc pe cineva, acum sper ca nu am incurcat eu pe nimeni :-p.

La final din pacate nu stiu in ce timp am terminat, au fost niste probleme la sistemul de timing 🙁 . Insa conform ultimului clasament am iesit 9 din 19 la categoria HERO masculin 18 – 35 Ani.
Cursa a fost super misto si abia astept Arges Summer Race ( am tot numarul 2 😀 )

Felicitari Alinei care a reusit locul 3, la mai mare ;).

Bafta la pedalat.
PS: Ne vedem la Prima evadare 😀
Mai jos poze si filmulet-ul realizat de Alex Serban.