Arges Spring Race – Impresii

Sambata 17 aprilie a fost varianta de primavara a concursului Arges Winter Race ( impresii aici ). Dupa aventura de atunci m-am inscris destul de repede, fara sa stau prea mult pe ganduri. Asa ca am avut numarul de concurs 2 😀 ( Sergiu Buciuc a avut #1 ).

Sambata am plecat de dimineata din Bucuresti cu Gabriel Ursu si Alina Trofin ( ms pentru drum 😀 ), indeajuns de devreme incat sa avem timp de o tura jumate de recunoastere :D.

Lucru care chiar a prins bine, am aflat ce ne astepta. Traseul era un pic schimbat fata de cursa de iarna, dar de data asta puteai sa stai pe bicicleta :D. Un pic de noroi, dar asta nui bai asta face cursa sa fie mai misto :D.

Start-ul s-a dat cu intarziere, dar intr-un final se pleaca in cursa. Numai bine ca stiam traseul, stiam ce ma asteapta si cum sa abordez cat de cat traseul:
– fara frane la prima si a 3 coborare :))
– coborare rapida si push-bike la portiunea cu mlastina
– atentie si luat curbe cu frana de spate pe ultima coborare 😀

Acum sa nu credeti ca sunt cine stie ce expert, doar ca incercam sa fac traseul cat mai repede si sa nu ma depaseasca cu mai mult de o tura baietii de podium ( care au trecut pe langa mine ca trenul ;)) )

Mi-a placut mult traseul, mai ales ultima coborare :D, pacat ca pe tura 2 si 3 era cam aglomerat traseul. Insa trebuie sa mentionez ca toata lumea mi s-a parut fair-play si nu am avut probleme cand am vrut sa depasesc pe cineva, acum sper ca nu am incurcat eu pe nimeni :-p.

La final din pacate nu stiu in ce timp am terminat, au fost niste probleme la sistemul de timing 🙁 . Insa conform ultimului clasament am iesit 9 din 19 la categoria HERO masculin 18 – 35 Ani.
Cursa a fost super misto si abia astept Arges Summer Race ( am tot numarul 2 😀 )

Felicitari Alinei care a reusit locul 3, la mai mare ;).

Bafta la pedalat.
PS: Ne vedem la Prima evadare 😀
Mai jos poze si filmulet-ul realizat de Alex Serban.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

3 Comments

  1. salut. am intrat si eu pe google accounts la calendarul pe care l-ai facut acu ceva vreme, l-am gasit intr-un post anterior. dar, nu apare nimic acolo, am incercat mai multe luni, pana prin toamna. imi spune “Nu au putut fi afişate aici evenimente dintr-unul sau mai multe calendare, deoarece nu aveţi permisiunea de a le vizualiza”. ai idee de ce? tot ce vreau e sa stiu cand incep si cand sunt crossurile din Bucuresti, toate. si am inteles ca tu ai stii cand. am fost la multe din ele in ultimii ani, dar se intampla sa nu stiu de anumite crossuri si sa le ratez 🙁 poate ma ajuti tu daca poti si nu e deranj. eu ma refer la cele pentru alergat, fara biciclete sau altceva, doar “cu picioarele” 😀 merci anticipat

  2. Salutare,
    vezi la pagina de calendar ( apare in meniu sus ).

    ar tb sa apara acum.

    Dar sa stii ca nu apar toate competitiile, ci doar cele la care merg eu sau aflu de ele. Daca te intereseaza ce crosuri sunt in bucuresti, cel mai bine urmaresti pe forumul maraton.info.ro … acolo cu siguranta va posta cineva cand afla de un cros

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.