Am nevoie de sustinerea ta in competitia Rexona

Când discutăm despre competiţie şi palmares suntem obişnuiţi să ne gândim la sportul de performanţă, la câştigarea de medalii olimpice sau de trofee mondiale şi europene. Pentru un amator însă este o bucurie la fel de mare trecerea liniei de finish aşa cum este locul obţinut pentru un performer. Pentru ei importantă este depăşirea propriilor limite, îmbunătăţirea celei mai bune performanţe. Chiar dacă nu au parte de interviuri la final, chiar dacă nu sunt asaltaţi de fani pentru autografe, ei sunt la fel de campioni precum sportivii de top. Sportivii amatori sunt fundaţia pe care se clădește sportul de performanţă. De la această idee a plecat proiectul results.42km.ro.

Despre proiect

Prin proiectul results.42km.ro dorim să îi omagiem pe ei, pe sportivii amatori. Sportivi care după serviciu îşi fac timp să se antreneze. Sportivi care termină cu zâmbetul pe buze indiferent că locul din clasament este format dintr-o singură cifra sau ei închid clasamentul.

Pentru aceştia am creat o platforma online unde centralizăm rezultatele de la competiţiile sportive de masă, în special alergare, bicicletă şi triatlon. Fiecare sportiv amator are pe site un profil unde îşi poate urmări evoluţia de-a lungul timpului, poate vedea competiţiile unde a participat, rezultatele obţinute sau poate să compare două profile să vadă la concursurile unde au participat doi sportivi cine a fost mai bun.

Cum mă poți susține

E foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este sa intri pe link-ul de mai jos și să apesi butonul de vot din dreapta sus.
http://rexona.ro/idei-puse-in-miscare/f8888

19c3a5c-1384901212

Cum va fi folosit premiul

Rezultatele obținute la competiții sunt importate printr-un proces semi-automat. Rezultatele postate pe site-urile evenimentelor in diverse formate (PDF, XLS) trebuie prelucrate, aduse într-un format standard care apoi poate fi importat. Acest lucru presupune un proces minuțios de procesare a fiecărui eveniment, ceea ce limitează numărul de evenimente ce pot fi importate. Cei 2000 euro vor fi folosiți pentru dezvoltarea platformei și îmbunătățirea ei din punct de vedere software, lucru care va permite adaugarea mult mai multor competiții (al căror număr a crescut în ultimii ani).
O direcție importantă va fi implementarea unui sistem de login pentru organizatori prin care aceștia să poată să își adauge singure rezultatele.

Platforma funcționează din 2011 și totalizează peste 330 de evenimente, peste 80.000 de profiluri de sportivi și peste 125.000 de rezultate.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1220

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.