Life Hack: Cum sa nu injuri cand iti pierzi cheiile

In primul rand sa trebuie sa nu fii cascat ca sa le pierzi ( asa ca mine ).
Daca totusi te simti cu musca pe caciula poti sa iti iei urmatoarele masuri de precautie 🙂 ( asta planuiesc sa fac si eu ).

– intotdeauna sa ai copie la fiecare cheie pe care o ai, nu conteaza ca e cheia de la usa sau una de la lacat. E bine sa o ai.

– daca ai copii de la chei sa le tii undeva acasa, nu cu tine ( vezi copia mea de la lantul de bicicleta ). Chiar daca e un pic naspa ca nu ai cum sa intrii sa iei copia … ca probabil cand pierzi cheiile o pierzi si pe aia de la intrare, dar daca nu esti burlac atunci mai e colegul, prietena sotia sau cine mai are cheie sa iti deschida

– daca ai multe chei ( ori esti important, ori pui incuietori si la geamuri ), pune si niste etichete la copii ca sa stii care si cum sunt, pentru ca probabil nu au acelasi format ca originalul si nu ai sa mai stii care si de unde sunt si sa nu stai sa le descoperi incercand de 7 ori aceleasi chei.

– in aceasi idee daca ai multe cheii, e posibil sa nu ai nevoie de ele mereu ( vezi cheia de la posta sau de la beci sau mai stiu eu ce ) asa ca alea ar fi bine sa le lesi poate acasa.

– si ca masura finala in cazul in care le pierzi, pune la chei o eticheta dinaia speciala pentru chei pe care sa scrii un numar de telefon si “Ofer recompensa”, ca poate asa reusesti sa le recuperezi (sperand ca nu ti le gaseste un hacker care sa sparga baza de date de la operatorul de telefonie si care mai e si hot pe deasupra).

– si daca tot esti nesigur pe capacitatea ta de a tine cheile in buzunar, iti poti lua si o mica carabina pentru chei, si sa le prinzi de pantaloni ( checked )

Cam atat pentru lectia de azi,
Sper ca am invatat-o bine.
Chers.

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1218

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.