Îţi recomand podcastul Start To Finisher  cu Adrian Papuc

Când de apuci de alergat, începi cu distanţele de la şcolă. Rezistenţă este la 3000 metri. Însă, pe măsură ce te prinde „microbul”, adaugi câțiva kilometri în plus şi ajungi la 2 cifre. Dar, dacă ești Adrian Papuc, joci într-o ligă complet diferită. O ligă a „nebunilor frumoși” care aleargă nu 3.100 de metri, nici măcar 3.100 de kilometri, ci 3.100 de mile – adică aproape 5.000 de kilometri fără puţin mărunţis.

Și surprinzător, Adrian nu este singurul în această aventură extremă. Alți „nebuni” ca el se adună la Sri Chinmoy Self-Transcendence 3100 Miles, o competiție incredibilă în care trebuie să parcurgi această distanță pe un circuit de aproximativ 800 de metri. Și ai la dispoziție 52 de zile pentru a reuși.

Gândește-te puțin: 52 de zile în care alergi zilnic aproape 100 de kilometri, pe același traseu. Tu cu tine însuți. Doar pentru un tricou și o medalie. Iar dacă după această experiență nu găsești zen-ul, clar o să fie greu de reparat ce ai tu acolo.

Îți recomand să asculți episodul din podcastul „Start To Finisher” cu Adrian Papuc, powered by Raiffeisen Bank. Cine știe, poate îți oferă inspirația pentru următoarea ta alergare! 😉

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1240

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.