Înscrie-te acum la Duatlonul Regal Invictus

Chiar dacă sezonul de evenimente e pe final, şi vremea ne împinge mai mult spre un vin fiert decât pus încălţările de sport, îţi recomand să încerci Duatlonul Regal Invictus, pe 9 noiembrie 2024 la Curtea de Argeș. Evenimentul aflat la ediţia a VI-a, este organizat de Asociația Sportivă Vânătorii Posadei și Asociația Voluntarilor Invictus – o echipă care reușește să combine sportul cu o cauză nobilă: susținerea veteranilor din Invictus România.

Acum, să fim sinceri, nu pot vorbi eu de triatlon – pentru că înotul meu e cam la fel de grațios ca un ciocan care cade în apă, poate totuşi un pic mai bine. Dar am mai băgat, de mult e drept, câte un duatlon.

De vreo doi ani tot zic că o să particip, dar… ei bine, viața, alte evenimente, și, în acest an, Maratonul de la Atena m-au reținut. Totuşi am deja o mare datorie să ajung la acest duatlon. Dincolo de dorinţa de a mai reîncerca duatlonul, vreau asta pentru prietenii de la Asociația Sportivă Vânătorii Posadei şi Invictus care sunt ajutor de nâdejde pe traseul de ciclism la Tranfier de 3 ani încoace.

Da, pe 9 noiembrie eu voi alerga sub soarele elen, așa că n-o să pot fi acolo la Curtea de Argeș, dar sper să conving pe cineva dintre voi să prindă startul în locul meu. Mai ales că participarea e gratuită – deci scuzele s-au cam terminat, nu?

Dar sper să conving pe cineva dintre voi să prindă startul în locul meu. Mai ales că participarea e gratuită – deci scuzele s-au cam terminat, nu?

Ştiu că sunt o moară stricată, dar trebuie să subliniez că eu sunt mare fan al “regionalizării” sportului. Cred că pe termen lung şi ca impact cumulat evenimentele mici în cât mai multe oraşe din ţară fac mult mai multe pentru a aduce oameni noi în sport decât cele mari. Nu neg deloc rolul lor celor din urmă, dar vreau să subliniez că e mult mai important să fie multe mici în fiecare oraş din ţară dacă vrem să se dezvolte cultura sportului de masă.

Revenind :-p la Duatlonul Regal Invictus, indiferent de vârsta ta sau nivelul de pregătire, sigur găsești o probă care să ți se potrivească. Iar dacă ai un „sportpici” acasă, e ocazia perfectă să-l aduci la un eveniment special pentru el.

  • Duatlon copii 7-10 ani: 600 m alergare, 2 km bicicletă, 600 m alergare
  • Duatlon copii 11-13 ani: 1,2 km alergare, 6 km bicicletă, 600 m alergare
  • Duatlon cadeți, juniori, adulți: 2,5 km alergare, 20 km bicicletă, 1,5 km alergare
  • Ștafetă duatlon copii 7-13 ani: 1,2 km alergare, 6 km bicicletă, 600 m alergare
  • Ștafetă duatlon 14+ ani: 2,5 km alergare, 20 km bicicletă, 1,5 km alergare
  • Cros copii 7-13 ani: 1,2 km alergare
  • Cros 14+ ani: 10 km alergare
  • Probe pentru persoane cu dizabilități

Dacă tot am reușit să te conving, nu mai amâna! Intră pe site-ul Invictus România și înscrie-te acum! Ne vedem la start… sau măcar ne gândim unii la alții de la distanță, eu alergând prin Atena, tu pedalând prin Curtea de Argeș!

https://www.invictusromania.ro/duatlonul-regal-invictus-editia-a-vi-a/

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1240

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.