Cum te poate motiva la alergare curierul de mâncare

Cel mai bun antrenor este cel care te motivează, care te împinge dincolo de limitele tale, care îți arată că poți mai mult decât crezi. Ei bine ieri aveam în plan 10k aşa mai la relanti, dar a venit soarta sau curierul de mâncare cu alt plan şi mi-a dat un pic de zvâc să termin mai repede.

Când eşti ai the knack (glume de it-şti :p), te mânăncă şi crezi că poţi aranja lucrurile frumos ca în excel. Dar cum oameni nu sunt biţi, mai greu se pupă planul cu realitatea.

Revenind, aveam în plan să comand ceva de mâncare, vroiam să bag şi un 10k, aşa că le programez frumos. Dau comanda în aplicaţie, zice timp estimat 70-80 minute, numai bine să mă schimb, fug şi îl prind fix la scară.

Mă schimb repede, ies la tură şi când să intru în Politehnică zic să arunc o privire pe estimat din nou. Cum Murphy este sugubăţ, când mori de foame vin cu 2 ore întârziere, când vrei să întărzie vin mai devreme.

Astfel în locul turei mai soft, am încercat să dau un pic mai repede, la întrecere cu domnul curier. Când însă s-a mişcat atât de repede că trebuia să dau sub 4 pe mie am ridicat steagul alb şi am sunat fetele să coboare să preia comanda.

Când mai vreau un fartlek poate mai bag o fisă. Cum alţi se bat cu tramvaiul eu o să încerc să bat curierul de mâncare :-p

Image by freepik

Share your love
Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1240

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.