[film] Indulgence 1000 Miles Under the Colorado Sky

Acum ceva vreme am facut o invitatie la Serata Alergatorului, unde urma sa urmarim filmul “Indulgence – 1000 Miles Under the Colorado Sky”. Eram foarte entuziasmat, vazusem de multe ori trailerul, te facea sa te ridici de pe scaun si sa cauti pantofii de alergare. Indulgence incearca sa prezinte povestea ultra maratonistului Anton “Tony” Krupicka, celebru pentru castigarea unor curse mari din Statele Unite: Leadville 100 , Miwok 100K, Rocky Raccoon 100 Miler, Collegiate Peaks 50 Miler, White River 50 Miler, High Mountain 50k si Estes Park Marathon.

Din pacate nu a fost ce ma asteptam, documentarul este destul de fad, sunt prezentate doar cateva imagini din antrenamentele lui Anton insotite de un interviu al acestuia. Cred ca montajul si realizarea m-au dezamagit asa de tare, filmul a fost facut destul de prost si amatoricesc, parca de 2 prieteni cu o camera de filmat si un program de editare video. Cu siguranta Anton si interviul in sine ar fi putut fi un documentar fain in mainile unei echipe mai profesioniste.

Ceva mai interesant a fost extra bonus-ul din DVD, interviul complet cu Anton, in care raspunde la anumite intrebari pe tema antrenamentului, pregatirii zilnice, nutritiei etc.

Dupa cum va dati seama am fost un pic cam dezamagit, cu siguranta nu mai facem greseala sa punem un film la Serata Alergatorului fara sa ne uitam inainte la el. Macar daca e prost sa indur singur si sa nu chinui si pe altii.

Vom continua Serata Alergatorului, speram sa fim iertati pentru acest prim film.
Urmatoarea editie va fi undeva pe 1 Aprilie, vom anunta in curand.

Gabriel Solomon
Gabriel Solomon

Ultramaratonist, Galantom, organizator de evenimente sportive

Articles: 1212

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.